RICHARD AUTNER & BAND + HOSŤ NELA POCISKOVÁ

Kliknutím na dátum alebo čas zobrazíte podrobnosti predstavenia
Štvrtok, 23. 5. o 19:00 Kúpiť
Názov: RICHARD AUTNER & BAND + HOSŤ NELA POCISKOVÁ
Cena: od 19,00 €
Miesto: Mestské kultúrne stredisko Dolný Kubín
Námestie slobody 1269/3
026 01 Dolný Kubín
Zobraziť na mape

Richard Autner, herec a spevák, účinkujúci v divadelných inscenáciách Slovenského národného divadla, divadle Aréna ,divadle P.O. Hviezdoslava a poznať ho môžete aj zo slovenských seriálov a filmov. Richard Autner, sa k hudbe dostal počas štúdia herectva na konzervatóriu, kde sa prvý raz stretol s bubeníkom Marekom Žilincom, s ktorým o niekoľko rokov neskôr vyprodukoval úspešný album Odpovede , založili kapelu a začali koncertovať po celom Slovensku a tešia z veľkej priazne divákov. Ich album sa snaží nachádzať odpovede na mnohé otázky ohľadom života, smrti , existencie a vzťahov.

Za album Odpovede získal Richard Autner cenu Nadácie Tatrabanky za umenie 2021 v kategórii HUDBA – Mladý tvorca a taktiež album bol nominovaný v top 5 Radio_Head Awards 2021 v kategórii Debut roka. Spolu s ním v kapele hrajú výnimoční hudobníci ako Marek Žilinec ( bicie, perkusie ) Boris Čellár (Gitara, ), Milan Koyš (basgitara) , Valér Miko (klavír), Janko Slezák (saxofon,) , Karol Sipos (trúbka).

Hosťom koncertu bude speváčka a herečka Nela Pocisková s ktorou okrem iného zaznie aj ich aktuálny spoločný singel Len nám dvom

Dátum lokálnej premiéry: 23. máj 2024

Galéria

RICHARD AUTNER & BAND + HOSŤ NELA POCISKOVÁ