Rezervácie lístkov na podujatia

Vážení klienti,

v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov v súlade so Zákonom č. 18/2018 Z. z O ochrane osobných údajov (GDPR) s účinnosťou od 25. 5. 2018, vyplýva pre nás, ako prevádzkovateľa, povinnosť oznámiť Vám, aké osobné údaje o Vás spracúvame a ako ich používame.

Patríte medzi našich klientov, ktorí si u nás zarezervovali vstupenku na naše kultúrne podujatie. Z tohto dôvodu spracúvame Vaše meno a priezvisko (názov organizácie), adresu, e-mailovú adresu a číslo telefónu. U nás v Mestskom kultúrnom stredisku berieme Vaše súkromie vážne a chceme Vás ubezpečiť, že sa o Vaše osobné údaje už od počiatku staráme v súlade s nariadením.

Vaše osobné údaje budeme aj naďalej používať výlučne pre potreby rezervácie vstupenky.

Vašu e-mailovú adresu budeme používať len na zasielanie Vám prehľadu kultúrnych podujatí nášho Mestského kultúrneho strediska.

Môžete nás kedykoľvek požiadať, aby sme Vašu e-mailovú adresu prestali používať .

Ak si neželáte, aby sme Vám naďalej uvedené informácie zasielali, oznámte nám to, prosím, elektronickou poštou a my Vás vyradíme zo zoznamu. E-mail: riaditel@msksdk.sk

Veríme, že aj naďalej ostanete s nami.

Pre detailné informácie o spracovaní Vašich osobných údajov navštívte naše aktuálne Zásady spracúvania osobných údajov.

 

 

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.